torsdag torsdag torsdag

Här ekar det... men äsch! Orkar inte uppdatera allt för ofta.. för det är samma gamla visa som alltid. Skolan, London och bowling. Fast vi kan ta en uppdatering ändå.

Skolan rullar på, kan inte fatta att jag redan har gått fyra veckor.. det är helt sjukt. Imorgon har vi skolfoto och det känns sådär. Får väl försöka anstränga mig lite.. klä mig lite ordentligt. På London fronten går det också bra.. ligger verkligen steget före, men det är det enda rätta att göra tror jag. I måndags pratade jag med bitr. rektorn och han la allt ansvar på mig. Det gjorde mig väldigt irriterad, men får försöka reda ut allt på egen hand. Har även mailat med rektorn på Svenska skolan i London. De var otroligt positiva, men de la väldigt mycket ansvar på mig och det kan jag nog förstå. Så för att inte allt ska bli för rörigt och för att jag inte ska hetsa på mig i onödan så ska jag på möte med min studiehandledare.. tillsammans med mamma. Hoppas att allt blir klart.. så man slipper oroa sig. Det är gott om tid, anmälan ska skickas in senast 1 april.

Över till bowlingen nu då.. har inte kunnat spela på en vecka. Har sår runt nagelbanden på tummen. Det blev ingen träning för mig igår. Vill inte göra det ännu värre eftersom jag har match till helgen. Ska spela i B-laget.. en match i Halmstad och en i Gislaved. Får försöka plåstra om min tumme så att jag klarar av att spela.

Annars är allt jättebra, äntligen helg snart. På lördag ska vi ha kalas för min 'lillasyster' som fyllde hela 10 år tidigare i veckan. Det blir lite släktkalas och det är alltid trevligt.

Nu ska jag avrunda, dags att sova.. klockan ringer 06.00 imorgon. Som alla andra dagar.. ingen vila här inte.Kommentarer
emmi säger:

sovit gott? ♥

2010-09-18 | 10:48:32
Bloggadress: http://emmimalmberg.blogg.se/
natalie åström säger:

åh vad fina ögon! :D hur mår du?<3

2010-09-18 | 11:21:18
Bloggadress: http://natallie.blogg.se/
elina säger:

Jätte fin blogg:D

Följa varandra på bloglovin, säg till när du laggt till mig isf så att jag kan lägga till dig?

Ha en underbar dag!:D

Kram!

2010-09-18 | 12:54:26
Bloggadress: http://biauty.blogg.se/
micaela säger:

Vill du bli dagens blogg? Anmäl dig på min blogg. Inlägget hittar du här: http://micaelasfoto.blogg.se/2010/september/dagens-blogg.htmlLycka till och ha en bra kväll!

2010-09-18 | 20:39:48
Bloggadress: http://micaelasfoto.blogg.se/
Flawless säger:

hoppas det gick bra i lördas?:) love london har alltid så roligt där:D

2010-10-13 | 15:44:32
Bloggadress: http://belltown.blogg.se/
Livet på Tneriffa säger:

fiin du är!

2010-10-27 | 13:24:36
Bloggadress: http://sweetiieme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback