ny vecka

Nu har jag inte uppdaterat på hela helgen.. och nu var det måndag igen. Helgen blev inte som planerat pga av att jag blev sjuk. Tanken var att jag skulle vara i Skövde fredag-söndag men jag var endast där fredagkväll. Mådde så dåligt att jag fick åka hem. Så helgen tillbringades i min soffa istället med film och choklad.

Nu är vi inne i en ny vecka, som jag ser fram emot jättemycket. Om cirka en timma ska jag till skolan. Jag ska ha två lektioner nu på förmiddagen, musik och matte. I eftermiddag har vi temadag och vi ska vara i Smyrnakyrkan. Där ska en snubbe från varje parti komma och prata. Sedan ska det vara debatt mellan partierna och bla bla bla. Det ska faktiskt bli intressant.

Ikväll ska jag spela träningsmatch, bowling alltså. Längtar jättemycket, hoppas på att det kommer gå bra bara. Igår fick vi även laguttagningen till helgen. Jag kom med i B-laget och det känns kanon. Får hoppas på ett bra spel från min sida och en vinst till helgen nu.


en bild från början av augusti
:):)


26 augusti

Ännu en dag är paserad. Idag stog svenska, spanska och matte på schemat. Det rullade på bra men jag känner att spanska kommer bli tuff dessa åren. Så nu gäller det att satsa, mvg nästa och London nästa.

Efter skolan åkte jag till bowlinghallen och tränade en stund.. gick uselt så jag gav upp efter cirka en halvtimma. Anledningen till att det gick så dåligt är antagligen att jag har slarvat med maten. Har ätit alldeles för lite, så huvudvärken stiger för varje meter jag går och magen värker.

Ska försöka lägga mig tidigt idag.. klockan ringer 6.00 imorgon, eller tidigare. Klockan är inte ens halvnio och jag är hur trött som helst. Fast först ska jag ta mig en dusch och äta lite kvällsmat :)

gymnasiet har börjat

Gymnasiet har börjat.. och jag trivs som fisken i vattnet. Min klass är kanon, skolan är också bra. Idag hade vi två lektioner, Geografi och Svenska. Lite halv intressant, men vi gjorde ingenting. Imorgon ska jag och några tjejer ha en debatt. Vi ska vara för Anna Anka och emot Jesus.

Efter skolan (som förövrigt slutade vid elva!!!!!!!!!) gick jag på stan med några tjejer från klassen. Oerhört trevligt om man säger så. Efter några timmar kikandes på stan satte jag mig på kära femman och åkte hem.

Resterande av dagen har jag bara tagit det lugnt.. det var bowlingträning + månadsmöte på kvällen. Gick riktigt bra på träningen idag. Gjorde en serie på 209 vilket jag är riktigt nöjd med. Detta var andra träningen sen i maj. Så det känns bra att allt är som det ska trots uppehållet.

Nu börjar klockan springa iväg, alarmet ringer klockan sju imorgon så det är dags att lägga sig. Imorgon väntar en ny dag som jag ser fram emot. Vi ska ha spanska och matte, ska bli jätteroligt.



Ni som har usel syn ..
måndagar: 8.10-15.40
tisdag: 9.50-13.55
onsdagar: 8.20-10.50
torsdagar: 9.50-14.20
fredagar: 8.10-15.10


jag ska sluta blogga

På måndag börjar jag gymnasiet. Första året. Jag ska ge allt. Jag ska till London andra året på gymnasiet.. alltså 2011/2012 för det är min dröm. Så hejdå bloggen.. hej mitt liv i skolan.

Imorgon börjar bowlingsäsongen. Jag ska försöka att satsa allt.. ska träna varannan dag har jag tänkt. Tävla mera, försöka komma med i a-laget någon gång under säsongen. Så hejdå bloggen.. hej mitt liv i bowlinghallen.

Kommer antagligen börja skriva lite längre fram på terminen.. men mera personligt så mer mina vänner kan läsa. Plus till min syster som antagligen flyttar i höst (nu vet du det malin.. jag ska hålla dig uppdaterad på vad mamma gör). Tack till er alla som har skrivit så fina kommentarer och verkligen gjort mig glad. Tack till alla som har berömt mig för mina nageldekorationerna.. tack tack tack!


brev ifrån h&m



Alltid lika trevligt med en bonus.


legally blonde


Jag ska lägga mig i min säng och knäppa igång Legally Blonde.
Jag mår helt sjukt illa och behöver verkligen ta det lugnt framför en skön
filmrulle. Skulle inte vara helt fel med en Ben&Jerry nu heller som tröst.


ben and jerry



Vilken är din favoritsmak?


Igår på Liseberg (vilket för övrigt var jättekul) så åt vi Ben&Jerry glass. Det var andra gången jag åt det i hela mitt liv.. så nu är jag helt såld på den. Favoriten är nog Caramel Chew Chew, eller vad vet jag.. har ju bara provat på två smaker.


flower power


Nyfixade naglar nu på morgonkvisten. Isadora nr. 611 Muddy Water.
Klistermärken från Ullared.


Sugen på att bli veckans blogg? Anmäl dig i detta inlägget ----> HÄR!


liseberg hela dagen


Jag ska på Liseberg med tre av mina favoriter. Josephine, Andrea och Ellen.
Nu ska allt åkas.



Sugen på att bli veckans blogg?
Anmäl dig i detta inlägget ----> HÄR!


a pink rose


photo by matilda hallstensson
(jag använder mig utav en DSC-W55, och ja.. det är en kompaktkamera)


rosa och glitter


Satt och pillade igårkväll.. inatt och nu lite på morgonen.
Blev detta resultatet. Vad tycker ni?
Det blev lite kladdigt.. men men.

Jag har använt Depend nr. 201 & 198
Glittret är ifrån Panduro


min favorit låt

Godmorgon, dags att ge sig ut på en powerwalk. Ingen lång sömn här denna natten må jag säga. Igår var jag uppe sent och fixade nytt med mina naglar. Jag visar er senare. Nu är det ut i motionspåret som gäller.

Hade föresten besöksrekord igår, jättekul!



Wild Horses med Natasha Bedingfield är min absoluta favoritlåt.
När jag blir äldre ska jag tatuera några textrader ur låten.


sms till 118 800

Till 188 800: Vem är Matilda Hallstensson?

Från 118 800: Matilda är en försynt härlig ung flicka som är så omtänksam mot sin familj och sina vänner att hon ofta glömmer bort sig själv. Hon är duktig i skolan och är skötsam som få. En riktig svärmorsdröm är vad hon är. Kanske inte den som sjunger högst på fester och brölar och för liv, men alla behöver inte vara det ju. En mycket ung sympatisk ung flicka med andra ord. Mvh 118 800. 

Det är läskigt när det nästan stämmer så väl, har ni skickat in era namn till 118 800?
Vad fick ni för svar?


solglasögon från prestige


Köpta på Åhlens för 179 kronor. Som hittat.


dagens outfit


Vit tshirt. - Gina Tricot.
Svarta shorts. - Gina Tricot
Svart väska. - Åhlens.
Solglasögon. - Prestige


Har nu spenderat några timmar med Kristina. Vi var på stan och jag köpte mig ett par solglasögon (visar senare). Vi köpte även med oss lunch från SlimFood. Dagen har varit riktigt bra med andra ord.


idag är ingen bra dag


Humöret är i botten. Då ingenting blir som man vill. Kläderna sitter fel. Sminket är fult. Håret är hemskt. Känner ni igen er?

Ska inte låta detta hindra mig, för jag ska ner på stan med Kristina. Förhoppningsvis hjälper lite shopping mot humöret. Jag behöver köpa underkläder och träningskläder. Lite nagelsaker skulle inte sitta helt fel heller.


i justin bieber träsket



Trodde aldrig att jag skulle lyssna på Justin Bieber och tycka det var bra, men nu har jag fasnat för honom också. Han sjunger jättefint, men det låter som en tjej. Plus att han ser ut att vara tolv eller tretton. Fast jag gillar att lyssna på honom ändå och min favorit låt med honom är 'U Smile'. Vad tycker ni om Justin Bieber?

små hoppande grodor

Lördag, och klockan är inte ens halvåtta men jag är pigg.. ovanligt pigg. Jag ska snart ge mig ut på en powewalk med min vän Kristina. Vi ska ta oss runt både Lilla och Stora Delsjön. Jag hoppas verkligen det inte är massa smågrodor längs vägenn.. för då dör jag. Förra gången jag var ute så var det fullt utav dem.




Bilderna är ifrån förra gången jag var ute i skogen.


kvällspyssel med naglarna


Nå.. vad tycker ni?
Klarade inte av att se de rosa med hjärtan. Så jag gjorde om det. 
Mintgrön från Isadora och vanligt glitter från panduro.


blondinbella gör filmdebut



Till Hösten har filmen 'Orion' premiär. Där Isabella 'Blondinbella' Löwengrip gör sin filmdebut. I filmen kommer även andra stora namn medverka är Fortesa Hoti, Filip Berg, Dogge Doggelito mfl. Jag längtar efter att få se denna filmen, ska ni se Orion när den kommer ut på bio?

with every little heartbeat


photo by matilda hallstensson


rosa med hjärtan


Tålamodet sjönk rakt ner i botten. Ingen bra dag att fixa naglarna, det är ju fredag den trettonde trots allt. Det började med att jag var tvungen att tappa ut massa hjärtan över golvet (applåder tack!). Sedan geggade lacket (härligt, mitt favorit lack har blivit gammalt). Så målade naglarna snabbt i rosa och satte tre hjärtan på tummen.

Tillråga på allt är nagellacksremovern slut..
så nu kan jag inte ta bort det och börja om från början. Måste springa till Apoteket och köpa, om jag nu vågar mig ut ur huset.. det är frågan. Man vet ju aldrig vad som kan hända denna oturliga dag.


nu ska naglarna fixas


Det röda ska bli utbytt, nu blir det rosa och glitter för hela slanten!
Det finns väl en anledning till att jag heter sparklegirl? ;)


fredag den trettonde

Har ni koll på dagen och datumet idag? Det är fredag den 13!
Det sägs ju att just denna dag ska vara en otursdag så är ni läsare skrockfyllda, och tror på att fredag den trettonde är en otursdag? Jag ska nog hålla mig inne iallafall, känns tryggast!



rödmålade naglar



Målade mina naglar nu på morgonen, Latina Red + Matte Top Coat.


Godmorgon. Gårdagen var riktigt lyckad. Oskar Linnros var bra, eller vi lyssnade inte så mycket.. för det var tusentals människor och vi (jag och min syster) orkade inte stå och trycka. Så vi hittade våra favorit musikanter istället, mycket bättre.


oskar linnros spelar vid storan


Nu ska jag in till stan och se Oskar Linnros. Ska bli rätt så najs.
Det ska även ätas churros och langos.
Göteborgskalaset är bäst!


göteborg är som bäst nu



Är precis hemkommen från stan, vi orkade inte gå runt så mycket mer men vi ska ner senare ikväll och se Oskar Linnros. Det är verkligen jättekul nu när det är Göteborgskalaset (jag orkar seriöst inte kalla det Kulturkalaset längre), det är liv överallt. Jag och min syster har även hittat våra favorit musikanter (bilden ovan). Igår såg vi dem spela utanför Storan och idag spela de i Brunnsparken. De är så sjukt grymma. Hoppas de spelar någonstans ikväll också, pusspusspuss!


kulturkalaset idag


Tischa med tryck. - BikBok.
Svarta shorts. - Gina Tricot.
Strumpbyxor. - Lindex.



Ska dra mig in mot stan, Kulturkalaset idag igen. Lär bli där hela dagen + kvällen så en update kommer senare ikväll. Oskar Linnros och Amanda Jensen spelar ikväll, så ska se på det.. eller ska iallafall se Oskar Linnros. Ska även äta lite gott, jag vill ha Churros (spanska våfflor) doppat i choklad. pusspusspuss!

läsarfråga

Lasse frågar: Kan jeg spørre om en ting? Lurer på hvorfor heter bloggen din sparklegirl?

Matilda svarar: Jag vet faktiskt inte, eller jag minns rättare sagt inte. I december 2007 gjorde jag denna bloggen. Så skrev jag kanske tre inlägg sedan slutade jag. I April 2008 så ville jag börja blogga och jag hade helt glömt bort att jag redan hade en. Så när jag skulle göra mitt konto så var min e-mail adress redan använd.. så då kom jag på att jag hade gjort en blogg halvåret tidigare. Varför bloggen heter 'Sparklegirl' har jag ingen aning om.

beckham for armani 2009




Godmorgon, idag är jag hur trött som helst men humöret är ändå på topp. Sitter och tittar på Victoria och David Beckhams bilder från Armani 2009. Jag verkligen älskar de bilderna. Jag tycker de är så snygga. Nu ska jag fortsätta att leva mig in i drömmarna.. någon dag kanske man är modell för Armani, iallafall i drömmarna.


kvällsinlägg och dagens outfit


Klänning. - Köpt på Marstrand.
Kofta. - BikBok.
Väska. - Åhlens.



Kulturkalaset, eller låt mig säga Göteborgskalast - så mycket enklare! Det var helt okej, vädret var lite halvkasst så jag och min fina vän Kristina satte oss på mitt favorit café Rosa Pantern i Vasastan. Älskar verkligen deras kladdkaka. Det fick alltså bli min middag.

Nu ska jag lägga mig i sängen, titta på något avsnitt av Ugly Betty och fundera över dagen. Jag har haft en riktigt bra dag. Hur har eran dag varit? ♥

jag trotsar regnet


Och åker ner på stan.. det är kulturkalaset ju!


luncha med min syster


Min fina syster och jag.
1997 tror jag.


Jag ska dra mig in mot stan. Min storasyster ska vara så snäll att bjuda mig på lunch. Vi ska äta på Paprika, mitt favorit ställe. Vid halvfem tiden ska jag möta upp Kristina. Vi ska äta middag på stan, och även kika runt lite på Kulturkalaset.


jag ska sikta mot stjärnorna

Malin frågar: Du har skrivit att du har stora drömmar, vad är dina drömmar? Och hur ska du nå dit?

Matilda svarar: Mina drömmar är stora, men jag tror att jag kan uppfylla dem. En stor dröm jag har är att plugga andra året på gymnasiet i London. Jag vill alltså gå på Svenska skolan i London. Så förhoppningsvis om allt går vägen så kommer jag flytta till London om exakt ett år och plugga där 2011/2012. För att klara av att hamna där kommer det krävas riktigt mycket av mig under första året på gymnasiet i Sverige. Betygen måste vara tipp topp, och jag behöver tjäna ihop lite pengar så att jag kan klara av att leva där. Så följ min blogg, för att om mitt år i London kommer hamna här. Och vägen dit.

Andra drömmar jag har som ska uppfyllas längre fram; Jag öppna upp min egna salong. En frisörsalong eller en nagelsalong. Alltså vill jag utbilda mig till frisör och/eller nagelterapeut efter gymnasiet. Eller så vill jag plugga vidare direkt efter gymnasiet i London eller i Sydney. Bli något högt uppsatt inom ekonomi karriärstegen.

Jag tror nog att jag skulle kunna klara av detta, eller rättare sagt. Jag vet att jag kommer klara av det. Om jag nu inte lyckas att få så höga betyg eller om min salong inte går runt, är det verkligen en så stor deal då? Jag hade försökt.. och det är det viktigaste.



vinnare av veckans blogg


Vinnare av veckans blogg är Emilie Fransson.
Klicka in på hennes blogg och säg grattis.
Och beröm henne för hennes fina bilder,
som hon redigerar jättecoolt.


svar från frågestunden del 2

Vad är det bästa/sämsta med att blogga?
Svar: Bästa är nog att man kan skriva av sig och att man får så positiv respons. Det sämsta, alla dryga och elaka kommentarer vissa skickar anonymt :)

Vad ska man absolut inte skriva om i sin blogg tycker du?
Svar: Jag tycker inte det finns något som man absolut inte ska skriva om.. man kanske inte ska vara för privat, men det väljer man helt själv.

Är du naturlig brunett?
Svar: Nej. När jag var yngre var jag ljushårig.. verkligen ljus. Men nu har jag färgat det så mycket att min naturliga hårfärg är råttfärgad och grå.


Brukar du läsa bloggar, vilka?
Svar: Jag läser väldigt många bloggar.. men några av dem är Blondinbella, Kenza, Gaybloggen, Kissis, Paow, Dessie, Hugo Rosas, Baby Senorita, Isabellle Strömberg, Foki och kanske 10-15 till :)


♥ Framtidsdrömmar?
Svar: Att få en lyckad karriär utomlands.. vill bo i London eller i Sydney. Eller så vill jag öppna en egen frisör och nagelsalong i Sverige.

Vad tycker du om kärlek?
Svar: Kärlek är det bästa som finns, men även det värsta. När man väl har den så är det underbart.. men när man förlorar det då är det ett helvete.

Vad är ditt favorit klädmärke?
Svar: Acne

Hej bebbi, vilka är cartoon heroes? puss
Svar: Det är ju du och jag bebbiboooo. Puss på dig bebis.

Har du hört talas om Tumblr? Vad tycker du om det?
Svar: Vad är det?

♥ Hur många bloggar läser du dagligen?
Svar: Cirka 30 stycken dagligen.. sedan läser jag flera men ej dagligen.

♥ Vilka bloggar läser du mest?
Svar: Mest läser jag Blondinbella och Hugo Rosas. Är inne på deras tusen gånger varje dag.. typ!

Vad är unikt med din blogg?
Svar: Jadu, svår fråga. Att den just handlar om mig.. finns ingen annan blogg som gör det. Hihi!

Bästa sommar minnet 2010?
Svar: När jag var på språkresa på Malta. 23 juni-13juli. Underbart var det.

Idrottar du?
Svar: Jag tränar och tävlar i bowling.

Favorit färg?
Svar: Enkel fråga, rosa.


söta små smultronfingrar


Godmorgon, sovit gott? Började dagen med att måla mina naglar. I en söt ljusröd färg. Lite smultronkänsla över den. Depend nr. 135. Nu ska jag fixa en stor frukost, hjälp vad jag är hungrig. Frågan är, ska man äta pannkakor? Äggröra? Flingor och mjölk?


britney - for the record


Bilderna ovan är mina egna från hennes konsert i Stockholm 2009


Ska avsluta kvällen genom att titta på Britney - For the record. En dokumentär som jag verkligen älskar. Om det är någon jag avgudar så är det Britney Spears. Hennes konsert förra året som jag såg är ett minne för livet. Hur ska ni tillbringa eran kväll?


svar från frågestunden del 1

Har du någon piercing?
Svar: Jag har en piercing i naveln och jag har haft i näsan.

Hur länge har du bloggat, och varför började du?
Svar: Sen mitten av juli :) men har haft denna bloggen sedan december 2007 men raderade alla inlägg en dag och började om på nytt. Jag började för att jag ville skriva av mig, och dela med mig av min vardag.

Vilken är din favorit kläd/sko affär?
Svar: Min favorit affär är nog Vila, och skoaffär.. hmm, Nilson tror jag.

Vilken linje går du?
Svar: Jag börjar gymnasiet till hösten och jag ska gå Samhäll-Ekonomi.

Längtar du till studenten?
Svar: Om jag gör, tre år kvar!

När fyller du år?
Svar: Den 24 januari.

Vad ska du köpa för kläder till hösten?
Svar: Har inte tänkt så långt än.. men snygga kläder. Hihi!

Gör du designer till andras bloggar?
Svar: Nej det gör jag icke.. är inte bra på sådant. Kan inte ens :) Någon som vill hjälpa mig?

Hur gammal är du?
Svar: Jag är 16 :)

Det är väl valröstning snart, vad ska du rösta?
Svar: Är för pluttiliten för att rösta.. endast 16 år.

Hur många barn vill du ha?
Svar: Två eller tre tror jag.

Vad är det ditt drömjobb?
Svar: Frisör tror jag, eller något rikigt högt ekonomijobb :)

Dina favoritlåtar?
Svar: Min absoluta favoritlåt är 'Wild Horses' med Natasha Bedingfield.

Vilken är din absoluta favoritblogg?
Svar: Blondinbella, helt klart.

Varför började du blogga?
Svar: Tyckte det verkade vara en rolig grej, och det var det.


har du en fråga på hjärtat..?


fråga om allt ni vill. så svarar jag ikväll.
pusss.



Vill du bli veckans blogg? klicka här! Viktigt att du anmäler dig i det inlägget som länken tar dig till. :):)


mysig stund på stan


Är precis hemkommen från stan. Vid ett snåret mötte jag upp min gamla klasskompis Lisa. Vi tog oss en fika på Fröken Ohlson och kikade även lite i affärer. Hittade ringen här oven på h&m för endast 29,50:-

Nu ska jag ta tag i lite hushållssysslor. Fixa lite i tvättstugan och laga mig lite mat, fast mat lockar inte efter den stora kärleksmumsen som jag illa nog var tvungen att proppa i mig. Har man betalat ska det ätas upp, inget ska slösas.

dagens outfit


Cheap Monday jeans. - Nelly Outlet
Vit 3/4 tröja. - Gina Tricot
Blommig jacka. - Gina Tricot.


Vill du bli veckans blogg? klicka här! Viktigt att du anmäler dig i det inlägget som länken tar dig till. :):)


visste du detta?

Att år 2006 färgade jag mitt hår rosa?
Jag var tolv år och hade bestämt mig..
Färgen höll i cirka en månad.. och jag älskade att sticka ut bland alla andra.
Har ni gjort något galet med erat hår någongång? Eller något annat galet.


ingen bra start på dagen


Jag är trött. Jag mår illa. Jag har ont i huvudet. Jag misslyckades när jag
skulle ta ett kort på mig själv.


Vill du bli veckans blogg? klicka här! Viktigt att du anmäler dig i det inlägget som länken tar dig till. :):)

höstjacka

Jag har tänkt att satsa på en skinnjacka nu till hösten.. frågan är vilken modell? Bikbok har några snygga, till ett bra pris. Dock inte i äkta skinn.. but who cares?


höstens kanske coolaste lack

Har ni sett Isadoras stora nyhet...?  Graffiti Nail Top. Detta lacket har jag längtat efter och i fredags så köpte jag det. Man målar det över sin basfärg (i detta fallet roströd) och efter cirka 30 sekunder blir det ett graffiti mönster. En riktigt rolig grej för att muntra upp det lite, men jag är inte helt hundra på det. Man kanske måste vänja sig. Vad tycker ni?



expert på att börja...

...usel på att avsluta! Jag läser tre böcker, s a m t i d i g t. Helt hopplöst, varför kan jag inte börja med en för? Detta slutar precis som vanligt.. jag kommer inte läsa ut någon av dem. Men nu ska jag ta tag i detta, varannat kapitel. Så får det bli. Ska börja nu på en gång! För jag har tre böcker till som ligger och väntar på att bli lästa..


Twilight, den har jag läst förut.. fast på svenska. Nu har jag börjat läsa den på engelska, och den är grymt bra. Älskar den.
Utvald, tredje boken ur serien House Of Night. En ruskigt bra Vampyrbok.. Ni som inte läst den, läs denna serien på en gång.
Simon & Sophie, denna har jag läst förut.. för två årsedan om jag minns rätt. Jättegullig och bra bok.


jag älskar min nya jeansklänning


Jag köpte denna fina klänning på Marstrand igår, för endast 99;-
Jag älskar den. Vad tycker ni?


roströda naglar


Nymålade naglar, nr. 168.
Funderar på att måla matt topplack över.


hello darkhead


MIN NYA HÅRFÄRG.  i början kändes det sådär. men nu känns det bättre.
det är mörktbrunt. och inte svart.
:)


hejdå fula hårfärg


...och hej till en snygg färg!


Godmorgon, gick upp lite senare idag (kvart i åtta istället för halvåtta). Sovmorgon kallas det visst. Nu ska jag få bort min fula hårfärg, och framförallt utväxt. Nu ska det bli mörkt!


vill du bli veckans blogg?


sometimes i just love my eyes


matte top coat, nya favoriten


Utan matt topp lack och med matt topp lack


Detta är verkligen nya favoriten, att kunna göra nagellacket matt om man nu känner för det. Det blir verkligen hur snyggt som helst. Vet inte riktigt vilken jag gillar mest, tycker nog att det är lika snyggt med som utan. Men kul att kunna göra lite olika. Isadora nr. 65 Smokey Grey och Isadora nr. 605 Matte Top Coat. Så, med eller utan?

shopping i skövde


Depend nr. 168 & 135


Matte Top Coat, älskar det. Graffiti nail top, jättecoolt.


örhängen. mascara. kajal.


födelsedagsfirande på marstrand

Idag fyller min fina mamma 45 år. Så det ska firas, vi ska åka ut till Marstrand och bara ta det lugnt. Äta på fin resturang och gå runt och titta i affärer. Dagens outfit; beiga byxor från Gina Tricot. Rosa tunika från Forever Love. Jeansjacka från Vila.



lördag 7 augusti

Jag är tillbaka i Göteborg.. och jag är tröttare än tröttast.
Så ska lägga mig nu, titta på Ugly Betty och ta det lugnt.
Imorgon ska jag visa er mina nya nagellack som jag köpt.. hihi!


se you all tomorrow


bläddrar i elle




humor på högsta niv

KLICKA. Så ska ni få se något riktigt roligt! Min snygga dans.
Hahahahaha.. jag ramlade av stolen. Detta gjorde min dag.


ugly betty är bäst


Tillbringar dagen i sängen, och tittar på
första säsongen av Ugly Betty.


den vackraste meningen


photo by matilda hallstensson


raspberry in my face

Godmorgon, jag startade dagen med att se ett avsnitt av 'Ugly Betty'. Så nu är jag vaken och ta mig an dagens bestyr. Ska börja med att lägga ansiktsmask och måla naglarna.
Frågan är, ljusrosa eller mörkrosa?



avslutar kvällen med nalle puh


Varm o'boy i en stor kopp. Dagen avslutas bra.
Ska snart lägga mig i sängen och knäppa på en bra film,
och försöka somna tidigt.


vilse i delsjöområdet

Idag har jag all rätt att vara stolt över mig själv, jag har övningskört och det gick hur bra som helst, men det var inte det jag tänkte berätta. Klockan 17.20 var jag uppe i Skatås Motioncenter. Tänkte ta mig en löparrunda, och jag trodde jag hade stenkoll. Självklart hade jag inte det, två timmar senare var jag hemma. Då hade jag sprungit 8;an och runt Lilla Delsjön och en bit runt Stora Delsjön. Trött och välbehållen kom jag hem, nu känner jag träningsvärken smyga sig fram. Känner mig otroligt nöjd, att jag orkade springa i stort sett hela tiden under två timmars tid.



orangea naglar


Bestämde mig för att måla naglarna i orange färg.
Depend nr. 185.


vad gör vi, nu kör vi..


stanna inne. nu ska jag köra bil.


dekorera med cocktailglas



Hittade två fina cocktailglas här hemma, tog dem och dekorerade med smycken i
det ena och nagellack i det andra. Blev riktigt bra faktiskt. Vad tycker ni?


Jag är med i utlottningen om att bli veckans blogg hos Linnea, vill ni också vara med? Klicka in hos henne och anmäl er!


dagens stora gåta


Nude eller orange?
Ibland är det svårt att bestämma sig..


hej mitt lilla ögat


Godmorgon, magen vänder sig snart ut och in. Jag är så hungrig.. och jag åt nog för mycket kladdkaka igår. Får gå ner och göra mig en ordentlig frukost snart. Det var längesedan jag åt min favorit frukost, avocado och ägg.

oh my god, lindex is good


Snacka om att Lindex har lyckats bra med höstkollektionen, i love it!
Detta skulle jag gärna vilja ha i min garderob.
Någon som vill skänka en slant? hihi.
Vad tycker ni?


kladdkaka på blondinbellas vis


Kvällen är räddad. Kladdkaka och film, mums mums mums.
Imorgon får det springas många kilometer.


min lilla söta ask


photo by Matilda Hallstensson


Riktigt seg dag. Energin är i botten, borde ut och träna men orken finns inte. Ger mig ut och springer imorgon istället. Har tittat på en film precis, Tretton. Konstig film, men ändå lite halvbra.


jag har blivit en kanin


Dagens lunch, tror mamma jag är en kanin eller? Tydligen.
Det smakade gott iallafall.


jag vill ha ett sminkbord


Någon som vet vart man kan hitta?
Ska man ha antikt eller modernt?


glittrande naglar



Godmorgon, sitter och målar mina naglar. Vinröda/mörkrosa med glitter. Solen skiner och det ser ut som det blir varmt idag. Hoppas inte, jag vill ha regn.. vill sitta inne och titta på film hela dagen. Om cirka två timmar ska jag ut och övningsköra, ska bli riktigt roligt.


framför ett sprucket fönster





Tog några riktigt balla bilder bakom en sprucken fönsterruta. Tycker det blev ritkigt bra. Hade en riktigt skön dag hos mormor och morfar. Solen sken, och jag fick god mat. Blev inget badande för min del, då jag var så trött så jag låg inne och sov medans de andra gick till stranden. Jag brukar aldrig välja sängen före stranden, men idag hände det för första gången..


nästa stopp: hönö



photo by matilda hallstensson


Nu ska jag åka ut till min mormor och morfar som bor på Hönö. Ska ta med mig lite nagellack dit och måla mina som naglar i en ny färg, orange passar inte till mina kläder idag. Hihi!
I will see you later.

pyjamasparty på egen hand



Idag ska jag gå runt i pyjamas hela dagen. :):)
Tshirt. - BikBok.
Shorts. - New Yorker.


härligt orangea naglar


Målade om naglarna igårkväll. Orange.
Blev lite slarvigt. men men.


måndag andra augusti

Godmorgon, sitter i mitt rum och mumsar i mig äpple och dricker mjölk. Om cirka en timma ska jag ge mig ut och springa. Jag ska även övningsköra lite idag igen, hoppas det går lika bra som förra gången jag körde.


hittade min älskade britney tröja längst in i garderoben.
så den sitter på nu.


vägen till fräscha naglar

Många har tyckt att jag har fräscha och fina naglar. Många har även undrat hur jag gör osv. Här är min lilla guide till fräscha naglar och händer. Det är väldigt enkelt :)

♥ Börja med att tvätta händerna, gnugga lite på nageln och på nagelbanden så blir de rena. ANVÄND EJ TVÅL, då sitter inte lacket lika bra.
♥ Fila naglarna till valfri längd. (Depend har grymma filar till bra pris!)
♥ Polera naglen med en poleringsfil (Depend!). Det fungerar, naglen börjar skina och lacket sitter bättre.
♥ Måla med ett baslack. Så att du skyddar din nagel. Vi vill inte att våra naglar ska bli missfärgade.
♥ Måla med valfri färg. Tips på när du målar nageln, måla aldrig på nagelbanden. Nagelbanden blir då torra - de går sönder - du kommer gråta. Måla istället cirka 1-2 millimeter ifrån nagelbanden, det gör att nageln ser mycket fräschare och smalare ut. Plus att det ser mycket snyggare ut. Detta är något man blir bättre på ju mer man målar, det blir inte perfekt första gången. Ett tips till er som ofta målar utanför är att införskaffa er en ''Nailpen corrector'', det är som en penna med borttagningsmedel i och så är det bara att ta bort det som kommer utanför, urenkelt. Hur många lager du behöver måla varierar från lack till lack. Allt från ett lager till tre lager.
♥ Måla med ett topplack så att färgen sitter längre på nageln. Det funkar bra utan också, jag brukar oftast inte använda mig av topplack.
♥ Avsluta med att smörja in händerna och nagelbanden med handcreme. Done!



skövde över dagen





Tänkte skriva ett inlägg med lite tips för att få snygga naglar osv. Hur man gör det fräscht och fint. Så det kommer ett inlägg om det senare ikväll, runt nio-tio tiden. puss puss puss!

dagens outfit



Tshirt. - Gina Tricot
Svarta jeansleggins. - Gina Tricot
Jeansjacka. - Vila
Ring. - h&m


miss li wakes me


En alldeles för tidig morgon, musik får räcka.
Jag orkar inte prata eller skriva.
Frukost nästa!