torsdag torsdag torsdag

Här ekar det... men äsch! Orkar inte uppdatera allt för ofta.. för det är samma gamla visa som alltid. Skolan, London och bowling. Fast vi kan ta en uppdatering ändå.

Skolan rullar på, kan inte fatta att jag redan har gått fyra veckor.. det är helt sjukt. Imorgon har vi skolfoto och det känns sådär. Får väl försöka anstränga mig lite.. klä mig lite ordentligt. På London fronten går det också bra.. ligger verkligen steget före, men det är det enda rätta att göra tror jag. I måndags pratade jag med bitr. rektorn och han la allt ansvar på mig. Det gjorde mig väldigt irriterad, men får försöka reda ut allt på egen hand. Har även mailat med rektorn på Svenska skolan i London. De var otroligt positiva, men de la väldigt mycket ansvar på mig och det kan jag nog förstå. Så för att inte allt ska bli för rörigt och för att jag inte ska hetsa på mig i onödan så ska jag på möte med min studiehandledare.. tillsammans med mamma. Hoppas att allt blir klart.. så man slipper oroa sig. Det är gott om tid, anmälan ska skickas in senast 1 april.

Över till bowlingen nu då.. har inte kunnat spela på en vecka. Har sår runt nagelbanden på tummen. Det blev ingen träning för mig igår. Vill inte göra det ännu värre eftersom jag har match till helgen. Ska spela i B-laget.. en match i Halmstad och en i Gislaved. Får försöka plåstra om min tumme så att jag klarar av att spela.

Annars är allt jättebra, äntligen helg snart. På lördag ska vi ha kalas för min 'lillasyster' som fyllde hela 10 år tidigare i veckan. Det blir lite släktkalas och det är alltid trevligt.

Nu ska jag avrunda, dags att sova.. klockan ringer 06.00 imorgon. Som alla andra dagar.. ingen vila här inte.london

ett tag sedan jag skrev så ni tar vi en ordentligt uppdatering.
Skolan flyter på som vanligt.. jag trivs och det är verkligen hur roligt som helst. Älskar varje minut i skolan. Nu har även lite läxor och inlämningar dykt upp.. men det är bara roligt, så har man något att sysselsätta sig med. Imorgon har jag en redovisning i Samhällskunskap. Vi har blivit indelade i grupper och varje grupp representerar ett parti. Jag har hand om Moderaterna och ska berätta om deras miljöpolitik. Jag har även lite engelskaglosor tills imorgon som jag försöker öva in.

På London fronten så går det framåt. Idag var jag hos studievägledaren för att prata. Fick lite klarheter om olika saker, så det känns riktigt bra. Kurserna är lite blandade, men det kommer lösa sig på något sätt. Kommer antagligen få läsa några kurser på egen hand. Imorgon eller nästa vecka ska jag prata med min studiehandledare och med rektorn för att säga att jag har ett intresse om att åka till London för att plugga. Så då blir det ännu ett steg framåt. Sedan är det bara att fixa all annan information, om skolpengen och lite andra saker så att jag har koll. Anmälan behöver man inte skicka in fören i mars/april så det är god tid. Det är ändå skönt att ha så stor koll som möjligt.. så att det inte blir krångel längre fram.

Nu gäller det bara att hänga med i skolan, göra så bra ifrån sig som möjligt. Krav på höga betyg krävs inte, men jag ska ändå försöka ligga på topp. Det skadar aldrig.


första september

Kan börja med att berätta lite om vad som har hänt sen sist..
I måndags spelade jag träningsmatch. Det gick helt ok. Riktig kul att allt har kommit igång igen och till helgen börjar den riktiga serien.

Igår (tisdag) så var jag i skolan. Vi hade idrott för första gången och jag tror (vet) att det kommer bli riktigt roligt. Våran idrottslärare verkar hur bra som helst. Jag blev genast riktigt motiverad till att ha idrott (trodde aldrig jag skulle säga det..).


Idag är det första september, med andra ord höst. Känns riktigt härligt.. det är höstkyla och höstvärme. Skolan idag gick bra. Hade enbart två lektioner så jag slutade tio i elva, onsdagar är bara för härliga. Efter skolan kom Linnea och Dessan hem till mig. Vi åt pannkakor, pluggade, pratade mm. Det var så roligt att träffa mina fina vänner igen. Runt tre tiden åkte jag och mötte upp Hanna utanför skolan. Vi tog bussen till Mölndal, Hannas place med andra ord. Vi gjorde kladdkaka, som blev så sjukt lyckad. Så den mumsade vi i oss till en massa tjejsnack ♥

Inte nog med detta.. jag har även spelat bowling idag. Träning mellan sju och åtta. Det gick bra även denna dag, så känner mig riktigt nöjd. Nu gäller det att spela bra på b-lags matchen på söndag. Jag ska försöka träna på fredag, lite extra träning inför match skadar aldrig så man kan prestera bra.


Jag och min bästa tvilling Hanna ♥